SÎRME ȘI CABLURI SA este unul dintre cei mai renumiți producători europeni de cabluri de tracțiune, sârme trefilate și cabluri, precum și produse din oțel cu conținut scăzut de carbon. Fabrica societății se întinde pe o suprafață de 50.000 m2, dintr-o suprafață totală de 110.000 m2. Laboratorul din dotare asigură verificarea fiecărui produs, de la începutul până la sfârșitul procesului de fabricație, în conformitate cu cerințele clienților.

Intrare în uzină

”Suntem o companie dedicată pentru crearea de valoare pentru clienții noștri. Unul dintre principalele noastre atuuri este faptul că ne punem clienții pe primul loc. Suntem hotărâți să demonstrăm că le putem oferi cea mai bună calitate, cel mai bun preț și cel mai bun timp de livrare în comparație cu restul competitorilor,” ne-a declarat Dna. Iuliana Alina Alexandru, Director Comercial Sîrme și Cabluri SA.

Din 2017 până în prezent, compania a avut o evoluție impresionantă, mai ales având în vedere problemele generate de lipsa acută a forței de muncă, fenomen care afectează toate sectoarele activității economice.

„Pot spune cu sinceritate că evoluția companiei pe care o reprezint a fost neașteptat de bună, dacă luăm în calcul perioada critică prin care trece piața de profil, situație datorată lipsei acute a forței de muncă”, continuă Dna. Alexandru.

Vedere de sus asupra uzinei

Unul dintre principalii jucători din piață

SÎRME ȘI CABLURI SA este cel mai mare producător din acest domeniu de activitate din România, o distincție deosebită care i-a fost acordată în anul 2013. Debutând ca o companie de dimensiuni reduse, SÎRME ȘI CABLURI SA a reușit să se impună drept unul dintre principalii jucători de pe piață, grație unui devotament deosebit față de client, dar și dorinței nestrămutate de a crea valoare pentru aceștia. În plus, un alt avantaj competitiv al companiei a fost reprezentat de folosirea celei mai recente tehnologii disponibile pentru a crea produse de calitate superioară, conform cerințelor clienților. 

„Astăzi avem tehnologia care permite producerea unei varietăți de sârmă galvanizată și negalvanizată, cabluri din sârmă de oțel, cabluri pentru arcuri și tip ACSR și produse cu conținut scăzut de carbon din oțel. Este cunoscut în piață faptul că atât calitatea produselor noastre, cât și flexibilitatea sunt în permanență adaptate la cerințele clienților, ceea ce reprezintă un adevărat atu în relația cu aceștia. Avem propriul nostru laborator și produsele noastre sunt atent controlate și urmărite de-a lungul întregului flux de producție, la decaparea de sârmă, la stadiul de rulare și în final la livrare”, detaliază Directorul Comercial.

Compania se ghidează după principiul conform căruia serviciile pe care le prestează pentru clienți trebuie să fie oferite la cele mai înalte standarde, pe toata durata relației contractuale, la orice oră din zi și din noapte.

„Credem că afacerea noastră trebuie să dovedească faptul că putem fi alături de client în mod constant, pe parcursul duratei de viață a relației lor cu compania noastră, indiferent de oră sau de situație. Suntem întotdeauna gata să răspundem la întrebările și solicitările clienților noștri“, menționează reprezentanții companiei.

Retehnologizarea întregii producții

Din acest an, s-a început retehnologizarea întregii producții, urmând ca în următoarele 3 luni linia de trefilare a sârmei să beneficieze de utilaje de ultimă generație. Aceste modificări au urmărit reducerea costurilor, dar și atingerea unui grad superior de performanță în ceea ce privește calitatea produselor.

„Am investit în produsele pe care le fabricam înainte, reușind să diversificăm gama de cabluri și să sporim gradul de complexitate al produselor; de asemenea, am investit recent în mașini care produc plase sudate și zincate”, adaugă Dna. Alexandru.

Vedere din interiorul uzinei

Toate aceste investiții gândite și puse în aplicare de Doron Zilberberg împreună cu echipa sa au avut ca scop principal reducerea costurilor de producție și îmbunătățirea calității muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *