Standardul ridicat al calității oferit de produsele companiei este dovedit de certificarea Lloyds Register prin ISO 9001 și de asemenea prin EuroCert. Cea mai mare certificare pe care o poate obține o companie este, în opinia reprezentanților SÎRME ȘI CABLURI SA, feeedbackul pozitiv din partea clientului.

„În cele din urmă, calitatea și flexibilitatea sunt cele mai importante valori pentru noi. SÎRME ȘI CABLURI acordă o atenție specială măsurilor pentru protejarea mediului și respectării legislației în domeniu”, explică Dna. Alexandru.

Misiunea noastră

Colectivul și resursele

În prezent, compania deține un număr de 280 de angajați, dintre care 24 sunt de naționalitate vietnameză, dar continuă procesul de recrutare și de pregătire a personalului, pentru a stabiliza forța de muncă din interiorul companiei. Pentru a răsplăti comunitatea din care face parte, compania SÎRME ȘI CABLURI SA se implică în proiecte sociale, realizând fie donații către spitale, școli și gradinițe, dar și ajutând persoanele aflate în situații dificile.

„Cred că avantajele care ne diferențiază de alte companii sunt colectivul și resursele. În ultimii 3 ani, patru fabrici mari din domeniul nostru de activitate s-au închis și cred că unul dintre motivele pentru care am reușit nu numai să rămânem, dar și să ne dezvoltăm, a fost datorită oamenilor care doresc ca fabrica să reușească și care au înțeles că reușita fabricii reprezintă un câștig al nostru, al tuturor”, concluzionează Dna. Iuliana Alina Alexandru, Director Comercial SÎRME ȘI CABLURI SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *