În acest articol vom vorbi despre panourile de gard metalic și anume panouri de gard bordurat zincat, care reprezintă o soluție tot mai populară în România, dar și în restul lumii. Și nu vorbim aici doar despre utilizarea în uz industrial – în zilele noastre, tot mai multe persoane fizice iau decizia de a se muta de la apartament la casă de pământ, ia panouri gard în acest context devin o soluție absolut necesară.

Principalul avantaj (dar nici pe aproape unicul) al acestor panouri de gard constă în faptul că acest construcții permit îngrădirea și delimitarea teritoriului, fără ca construcția de îngrădire să arate foarte greoaie. Dacă faceți alegerea în favoarea acestor panouri gard zincate veți reuși să păstrați un aspect estetic al construcției – acesta fiind un alt motive esențial, care determină popularitatea acestei construcții.

Beneficii panouri de gard bordurat cu zinc

Panourile de gard bordurat cu zinc reprezintă o construcție puternică și durabilă. Datorită versalității sale, un asemenea gard va arată bine pe orice teritoriu, în armonie cu alte elemente ale mediului înconjurător. Există și o mare varietate de panouri de gard bordurat, astfel încât să nu vă fie dificil să alegeți soluția, care se va încadra perfect în proiectul dumneavoastră.

Aceste panouri gard au și un grad înalt de rezistentă, deoarece sunt produse din prin prelucrarea metalelor: baza panourilor – o bară de oțel – este galvanizată și acoperită cu un polimer de cel puțin 50 de microni. Alte elemente structurale trec prin prelucrări similare: stâlpii rotunzi sau pătrați pe care sunt montate panourile sunt zincati cu minimum 275 g/m2 si un strat de polimer de minim 50 microni. Această polimizare creează o armură fiabilă care protejează metalul de efectele negative ale diferitor factori de influență din exterior.

Panourile de gard sunt extrem de ușor de instalat. Nu aveți nevoie de cunoștințe speciale, deseori le veți putea instala de sine stătător. Procesul de asamblare a unui gard cu panouri este foarte rapid. Este suficient să fixați stâlpii în pământ și apoi să fixați travele. Un alt avantaj important al unui gard cu panouri este prețul rezonabil. Achiziționând un kit gata făcut, format din travee, rafturi și suporturi de montare, obțineți un produs de calitate pentru bani puțini.

Să enumerăm acum pe scurt, într-o listă expres, care sunt aceste avantaje ale panourilor de gard bordurat. Un gard din panouri metalice are mai multe avantaje:

Utilizarea panourilor de gard bordurat zincat

Reieșind din beneficiile menționat mai sus, vă dați seama că o asemenea soluție are u spectru de aplicare foarte larg – începând de la obiecte industriale și ajungând până la delimitarea teritoriilor personale. La fel, un factor important aici este instalarea simplă și rapidă, care a determinat achiziția acestor panouri de gard și de către persoane fizice, nu doar de către companii. Panourile de gard cu sau fără acoperire polimerică sunt utilizate pe scară largă:

Panouri de gard bordurat zincat de la Sîrme și Cabluri SA

Mulți ani de experiență în producția de panouri și plase de sârmă sudate se reflectă în calitatea și gama largă a produselor noastre. În acest moment, putem oferi clienților noștri o gamă completă de servicii pentru împrejmuirea teritoriului, de la proiectare până la implementare. În acest sens, soluțiile noastre pe partea de panouri de gard bordurat zincat vă vor surprinde nu doar prin calitate, dar și prin diversitatea construcțiilor disponibile.

Gardurile metalice fabricate de compania noastră sunt potrivite în mod optim pentru utilizare ca sistem de gard de încredere. Panourile sudate sunt realizate din tije de oțel durabile. La fel, pentru a fi cât mai flexibili în raport cu cerințele clienților noștri, analizăm fiecare cerere individual și oferim cele mai optime soluții. Datorită echipamentului modern și laboratorului personal, garantăm calitatea înaltă a produselor noastre. Contactați-ne acum pentru a primi o consultație gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *