Despre Companie

Calitate

Produse cu conținut scăzut de carbon

Sârmă de oțel

Sîrme si Cabluri S.A este unul dintre cei mai mari producatori de cabluri din otel,sârme si produse cu emisii reduse de carbon din Europa

Suntem o companie căreia îi pasă profund de clienții noștri și de aceea am construit o cultură a companiei – concentrată pe client și concentrată pe ceea ce contează. Suntem mândri să avem o echipă uimitoare care apreciază relațiile pe care le formează cu clienții, furnizorii și colegii de muncă.

Ne străduim să oferim produse și servicii de cea mai bună calitate în orice moment, cu accent pe calitate în detrimentul cantității. Indiferent dacă sunteți un client nou sau cineva care a fost alături de noi de zeci de ani, veți primi același nivel de angajament din partea noastră, deoarece credem că îl meriți.

Ne pasă de fiecare pas al procesului nostru, de la achiziționarea de materii prime până la livrare și service. Combinăm o serie de sisteme de control al calității în operațiunile noastre pentru ca dvs. să experimentați cele mai bune produse din oțel disponibile astăzi în Europa.

Fabrica noastră

Cu facilități de ultimă generație și echipamente de ultimă generație, suntem capabili să producem peste 1 milion de tone de oțel anual, oferind o gamă largă de produse pentru orice industrie sau sector. Oferim o gamă largă de soluții de aprovizionare de la produse din oțel ro-ro până la tăiere și îndoire și, de asemenea, oțel pentru antreprenori mari, ceea ce înseamnă că avem ceva pentru toată lumea!

Ne angajăm să fabricăm produse de calitate superioară, folosind doar cele mai bune materiale – oțel care a fost fabricat conform celor mai noi tehnologii și specificații, respectând standardele internaționale. Suntem mândri că mulți dintre clienții noștri revin la noi pentru proiectele lor viitoare pentru că știu că vor putea conta din nou pe noi.

ey-steel-sector-of-india
Industrial metallurgical plant rod warehouse , shanghai china.
sarma-moale-neagra-1.2-mm-PNG-700x700-1
its_steel_1

Calificări

Articole & știri

VEZI TOATE PRODUSELE >>

Distribuție

Fabrica este situata in Harsova pe malul Dunarii, avand un port propriu care faciliteaza aprovizionarea, depozitarea si distributia materiilor prime precum si a produselor comercializate.

its_steel_1

Sîrme și cabluri Hârșova

48 Revolutiei,905400-Harsova,ROMANIA(EU)

informatii

politica de confidentialitate
termeni si conditii

politica cokie

contact

E-mail: sales@wier-ropes.eu
 Call: 40-241-870-596

Sîrme și cabluri Hârșova copyright 2022